Introductie

Mijn naam is Dennis Koot.

mijn bedrijf heet: DENKO MOTIVATION.

 

Als u als werkgever het beste uit uw medewerkers of uit uzelf wilt halen dan bent u bij DENKO MOTIVATION aan het juiste adres!

 

Mijn doel is mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

 

Vanaf 2000 t/m 2010 ben ik werkzaam geweest in de horeca in Zeeland, en ben hierdoor zeer klant en servicegericht geworden.

 

Eind 2010 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik tijdens het volgen van een marketing opleiding in de internationale Scheepvaart terecht gekomen, waar ik binnen 5 jaar tijd uitgroeide van agency operator zonder enige ervaring naar senior associate crew operations met een management functie over de complete buitendienst.

 

In 2014 ben ik bewust geworden van het feit dat ik een HSP (hoog gevoelig persoon) ben, en ADHD heb van een gecombineerd type.

Na nader onderzoek naar HSP ben ik aan een reis begonnen waarin ik in de afgelopen jaren mezelf echt heb leren kennen, en heb mezelf ontwikkeld tot de persoon die ik vandaag de dag ben.

Door deze reis ben ik het leven anders gaan bekijken en heb ik mijn eigen leven compleet weten te veranderen.

 

Ik ben technieken gaan bestuderen en heb technieken bedacht die mij hielpen de beste versie van mezelf te worden, hierdoor ben ik fitter, meer gefocust, meer doelgericht en gelukkig geworden.

 

Na deze positieve ervaringen ben ik me gaan richten op het mentaal motiveren van de mensen om me heen en ben uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart.

 

Mijn Vaardigheden:

Mentale Motivatie Coaching

Zeer hoog inlevingsvermogen

Zeer hoog intuïtie niveau 

Goede Luisteraar

Meditatie & Visualisatie coach

Mindfullness coach

Energie regulatie coach

 

Voor meer informatie of voor een kennismaking kunt u contact met mij opnemen door hieronder op Get Motivated te klikken

Comments are closed.